mac_1

... de Prepress

Het realiseren van drukwerk begint bij de prepress, en wij zijn dan ook in staat om welk drukwerk dan ook digitaal te ontwerpen en/of drukklaar te maken.

Digitaal Printen

Naast de Drukkerij en de Prepress bestaat bij ons de mogelijkheid om kleinere oplages digitaal te laten printen. U levert uw digitale bestand aan en wij doen de rest.

Met Digitaal Drukwerk kunnen zeer kleine oplagen drukwerk - zoals visitekaartjes, menukaarten, flyers en folders worden gemaakt. Bij offset drukwerk hebben we te maken met opstartkosten. Bij grotere oplagen zijn deze te verwaarlozen ten opzichte van de besparing op het geheel. Hebt u echter kleine oplagen drukwerk nodig, dan zijn deze opstartkosten in verhouding vaak hoog. Wij berekenen altijd aan de hand van de gewenste oplage wat voor u de beste optie is.

Kwaliteit digitaal printwerk

Door de hoge kwaliteit is digitaal drukwerk bijna niet te onderscheiden van regulier offsetdrukwerk. Laat u overtuigen van de kwaliteit!

Gepersonaliseerd digitaal printwerk

Wij kunnen uw mailingen gepersonaliseerd printen aan de hand van een adressenbestand.

Aanleveren van documenten

  1. Voorkeur voor aanlevering van een .pdf- (versie 1.3), .tif-, .eps- of .jpg-bestand. PDF gemaakt met Acrobat Distiller, of geëxporteerd vanuit InDesign. Géén "bewaar als PDF" vanuit Photoshop of Illustrator. 
  2. Indien opgemaakt in een opmaakpakket (QuarkXPress, InDesign, of Pagemaker) afbeeldingen en lettertypen bijvoegen. 
  3. Bij het aanleveren van een document dient u een print van het document toe te voegen.

 

 

Gronausestraat 28 - 7581 CG Losser - T: 053 538 80 90 - F: 053 538 85 72
Info@Drukkerij-Jansen.nl - www.Drukkerij-Jansen.nl

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag 08:30 tot 17:30 uur - Vrijdag 08:30 tot 16:00 uur - Zaterdag gesloten